Hoppa till innehåll

Om oss

Jordnära är sedan starten 2003 specialiserade på skötsel, förmedling och samordning av försäkringar för ”gods, gårdar och skog”. Jordnäras erfarenhet och arbetssätt gör oss unika. Vi är ett litet och personligt företag för kunder med stora och speciella försäkringsbehov som utmanar de vanliga försäkringsvillkoren. Inte sällan inkluderande kulturhistoriska byggnader, värdefulla hem och samlingar. Vi samarbetar med specialiserade försäkringsgivare som erbjuder bredare och anpassade försäkringsvillkor. Ditt val av försäkring ska motsvara dina förväntningar vid skada, därför inleder vi alltid vårt samarbete med en grundlig dokumentation som underlag för goda försäkringsbeslut och ett väl fungerande försäkringsskydd. I Jordnära jobbar vi nära våra kunder i långa relationer med fasta årsavtal, vår tillväxt sker normalt endast på rekommendation. Jordnära utvecklar och driver också ”egna produkter ”, så som Jordnära skogsförsäkring, där erbjudandet kan optimeras för våra kunders försäkringsbehov. Våra kunder finns i hela landet. Genom oss samordnas och kvalitetssäkras dina olika försäkringsbehov och försäkringsrelationer i en kontakt: Jordnära.

Vi på Jordnära

Claes Hugemark

Försäkringsförmedlare och konsult.
Claes grundade Jordnära tillsammans med Mats. Claes är försäkringsförmedlare specialiserad inom lantbruk och skog.  I Jordnäras unika produkter o tjänster är det Claes kunskap och erfarenhet som gör dem så unika. Claes är ofta på resande fot och utgår från hemmakontor i Grums respektive Höllviken.Mats Larsson

Försäkringsförmedlare och konsult.
Mats grundade Jordnära tillsammans med Claes. Mats är företagsspecialiserad försäkringsförmedlare och är den som tar fram och samordnar merparten av Jordnäras unika försäkringsprodukter o tjänster. Mats har sitt hemmakontor i Köpmannebro, Dalsland.

Håkan Holmström

Styrelseordförande.
Håkan är styrelseordförande i Jordnära sedan Tydliga AB blivit ny delägare i Jordnära under våren 2024. Håkan har lång erfarenhet från ledande chefspositioner inom försäkring.