Hoppa till innehåll

Jobba hos oss

Just nu söker vi två försäkringsförmedlare med erfarenhet av sakförsäkring.

I din roll som förmedlare hos Jordnära dokumenterar, förmedlar, rådger och samordnar du kundens hela försäkringsbehov. Relation, service och personligt omhändertagande är nyckelord för Jordnära. Det är viktigt för oss att du trivs hos kunderna och är trygg som person. Ditt arbetsområde är där kunden finns, företrädesvis från södra Sverige upp till Mälardalen. Samarbetet med försäkringsgivarna är en givande beståndsdel i arbetet för både dig och Jordnäras kunder. Du vårdar dina kunders försäkringsbehov i nära och långa affärsrelationer som ofta resulterar i referensförsäljning. Möjlighet till delägarskap kan i framtiden komma att erbjudas rätt person.

Arbetstid: Heltid.
Placering: Inom arbetsområdet.

Din profil

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med flera års arbetslivserfarenhet från försäkrings-branschen. Personliga egenskaper och praktisk erfarenhet är dock viktigare än formell utbildning, där bakgrund från lantbruk och skog är extra meriterande. För att trivas i Jordnära har du god kommunikationsförmåga i såväl i tal som skrift. Du trivs med att bygga och vårda förtroendefulla affärsrelationer, har god social kompetens, engagerar dig i kundens bästa och har lätt för att samarbeta. Sekretess är en hederssak. Du är noggrann och går att lita på samtidigt som du agerar proaktivt, lösningsorienterat och vågar utmana. Ditt arbetsområde är mycket varierande, du styr i hög utsträckning själv över din arbetstid och stimuleras av utvecklingsmöjligheterna inom Jordnära.

Välkommen med din ansökan
Vid frågor om tjänsten eller Jordnära som arbetsgivare är du välkommen att kontakta oss enligt nedan. Adressera din ansökan, med cv och personligt brev, via mail till Mats (mats@jordnara.net).

Sista datum för din ansökan: 24.06.19
Vi ser fram emot att höra från dig!

Vid frågor om tjänsten:

Mats Larsson
070 256 48 41
mats@jordnara.net

Håkan Holmström
070 168 21 62
hakan.holmstrom@tydliga.se